Zapiekanki

Typowe, polskie przekąski z rozpływającym się w ustach żółtym serem i rozmaitymi mięsnymi oraz warzywnymi dodatkami zapiekanymi na chrupiącym pieczywie.

Zapiekanka z salami pepperoni

Zapiekane, chrupiące pieczywo z plastrami salami peperonii obsypanymi mieszanką startych serów takich jak mozzarella i marmurek oraz doprawione do smaku sosem salsa.

Zapiekanka mięsna uczta

Zapiekane, chrupiące pieczywo z trzema rodzajami mięs: bekon, kiełbasa chorizo i gyros z piersi kurczęcej, ułożone na farszu pieczarkowo-cebulowym, obsypanymi startymi serami takimi jak mozzarella i cheddar, doprawione do smaku sosem salsa.

Zapiekanka z serem lazur

Zapiekane, chrupiące pieczywo z kebabem wołowym i gyrosem z piersi kurczęcej, ułożone na farszu pieczarkowo-cebulowym, z dodatkiem listków rukoli i kawałkami papryki konserwowej, obsypane serem mozzarellą, obłożone kawałkami sera pleśniowego "Lazur Błękitny", doprawione do smaku sosem salsa.

Zamknij

Zmień język